Політика конфіденційності та використання файлів cookie

  • Визначення та терміни
    • Організатор Програми - компанія «ECOPAY LLC» зареєстрована згідно законодавства Латвійської Республіки (місцезнаходження: Бабітський край, Бабітская волость, Дзілнусіемс, «Джури», LV-2107).

    • Користувач - учасник Програми Лояльності EximBonus, фізична особа, яка здійснює бронювання або придбання Послуг.

    • Веб-сайт - www.bonus.eximb.com це сукупність логічно пов'язаної гіпертекстової інформації, оформленої у вигляді окремих сторінок і доступною в мережі Інтернет, яка дозволяє користуватися Послугами, наданими на Веб-сайті.

    • Адміністратор Веб-сайту - компанія «ECOPAY LLC».

    • Програма Лояльності EximBonus - це програма, згідно з якою, Учасники накопичують Бонуси, які можуть обмінювати на Винагороди, представлені на Веб-сайті. Програма Лояльності EximBonus діє на території України (далі Програма Лояльності).

    • Послуги - послуги бронювання і придбання послуг з авіаперевезень, готелів, турів, круїзів, трансферів які поставляють окремі Постачальники Послуг, відповідно до замовлення Користувача на Веб-сайті.

    • Постачальник - акредитований агент IATA, авіаперевізник або постачальник готельних послуг, пропозиції якого є на Веб-сайті.

    • Готельні послуги - загальнодоступна оренда будинків, квартир, кімнат, місць для ночівлі, місць для встановлення наметів або автомобільних причепів на певний термін, включаючи інші послуги, зазначені в Ваучері.

    • Авіаперевізник - компанія, що займається авіаперевезеннями, що надає послуги повітряного транспорту.

  • Загальні положення
      • Ми цінуємо довіру клієнтів до Веб-сайту Програми Лояльності і розробили цю Політику з метою надання Користувачам почуття безпеки та захисту персональних даних. Будучи Адміністратором Веб-сайту, ми гарантуємо, що докладемо усіх зусиль для запобігання несанкціонованого доступу до даних, зібраних і оброблених нашим Веб-сайтом, включаючи персональні дані. Всі дані збираються та обробляються відповідно до вимог Закону «Про захист персональних даних» та Закону «Про надання електронних послуг».

      • Надання даних є добровільним, проте необхідним для користування послугами: обсяг даних, необхідних для кожного замовлення бронювання послуг, буде визначено в процесі самого бронювання. Користувач має право доступу до вмісту своїх даних і може вносити до них зміни.

  • Збір, використання і переробка персональних даних
      • Під час використання Веб-сайту можуть бути зібрані такі персональні дані наших відвідувачів: ім’я, прізвище, дата народження, адреса електронної пошти та номер телефону. У процесі оплати також збиратимуться такі дані: ім’я та прізвище власника кредитної картки, тип кредитної картки, номер, термін придатності та код CVV/CVC (останні три цифри, зазначені на зворотному боці кредитної картки), а також номер та серія документа, що посвідчує особу. Крім того, буде зібрано та оброблено такі дані: дані про супровідних осіб, внесені Користувачем під час бронювання послуг (необхідно отримати попередню згоду третіх сторін на введення їх персональних даних та параметрів подорожі на Веб-сайті). Зареєстровані Користувачі мають доступ до цих даних та можуть змінювати їх лише через особисту сторінку. Згода на обробку персональних даних ваших дітей надається вами від їхнього імені.

      • Дані вашої кредитної картки (при необхідності під час процесу бронювання) будуть передані Обслуговуючому банку для завершення процесу оплати. Після цього вони будуть видалені з системи Веб-сайту.

      • У разі відмови від участі у Програмі Лояльності ваші дані зберігатимуться протягом 6 місяців, після чого вони будуть видалені з нашої системи.

      • Надані персональні дані використовуються Адміністратором Веб-сайту виключно з метою належного надання Послуг. Дані також можуть бути зібрані для пропонування інших продуктів та послуг у майбутньому.

      • Ваші персональні дані передаються Постачальникам Послуг, які Ви замовляє на Веб-сайті Програми Лояльності. Умови обробки персональних даних конкретними Постачальниками визначаються їх відповідними правилами. Крім того, дані передаються суб’єктам господарювання, які беруть участь у здійсненні операції, ними є емітенти карт, банки, організації, які здійснюють розрахункові і платіжні операції.

      • Організатор Програми за жодних обставин не продає зібрані дані про Користувачів третім сторонам.

  • Безпека даних
      • Для забезпечення правильної обробки персональних даних Користувачів Веб-сайту ми запровадили технічні та інші рішення, необхідні для забезпечення найвищого рівня захисту персональних даних.

      • Заходи безпеки включають, зокрема, шифрування електронної інформації, захист баз даних від несанкціонованого доступу та авторизацію доступу до баз даних; використання строгих процедур регулювання процесу зберігання персональних даних; і безповоротне видалення всіх даних, які не потрібні для участі у Програмі Лояльності.

      • Ми використовуємо відповідні бізнес-процеси і процедури для захисту довірених нам персональних даних Користувачів Веб-сайту, включаючи процедури безпеки, а також технічні та фізичні обмеження доступу та використання персональних даних на наших серверах.

      • Доступ до усіх наших серверів можуть мати лише уповноважені працівники під час виконання ними своїх службових обов’язків. Персональні дані не розголошуються та не передаються третім сторонам.

      • Кожна особа, чиї дані обробляються в рамках Програми Лояльності, має право перевіряти, змінювати, доповнювати та видаляти свої оброблені персональні дані.

      • Організатор Програми використовує дані анонімних клієнтів, які відвідують веб-сайт виключно для статистичних цілей (для цього використовуються інструменти Google Analytics і Gemius).

  • Файли cookie та інша інформація, що зберігається на комп'ютері Користувача
      • Веб-сайт не збирає автоматично будь-яку інформацію, крім інформації, що міститься в файлах cookies.

      • Файл cookie відноситься до інформаційних даних (зокрема, текстових файлів), які зберігаються на кінцевому пристрої Користувача і призначені для використання веб-сайтами. Кожен файл cookie містить ім’я створеного Веб-сайту, час його зберігання на кінцевому пристрої і унікальний номер файлу.

      • Суб’єктом, який розміщує файли cookie на кінцевому пристрої Користувача та отримує до них доступ, є Адміністратор Веб-сайту.

      • Файли cookie використовуються для адаптації вмісту веб-сайтів до уподобань Користувача та оптимізації використання веб-сайтів; зокрема, ці файли дозволяють ідентифікувати пристрій Користувача та правильно відображати Веб-сайт (адаптований до індивідуальних потреб Користувача); створення статистики, яка допомагає зрозуміти, як користувачі використовують Веб-сайт, що дозволяє вдосконалювати його структуру, зміст та підтримку сеансів Користувачів (після входу), щоб Користувачам не довелося повторно вводити свої логін та пароль на кожній сторінці Веб-сайту.

      • Файли cookie завантажуються автоматично та можуть містити інформацію про сайт, з якого Користувач перейшов за посиланням на Веб-сайт, інформацію про підключення до Інтернету, IP-адресу, місце розташування (країну, регіон, місто), тип браузера, роздільну здатність екрана комп’ютера та інші характеристики. Веб-сайт не має доступу до інших файлів на комп’ютері Користувача, крім файлів cookie.

      • На Веб-сайті використовуються два типи файлів cookie: сеансові файли cookie та постійні файли cookie. Сеансові файли cookie створюються тимчасово, зберігаються на пристроях Користувачів лише тоді, коли Користувачі знаходяться на певному веб-сайті, і видаляються після того, як Користувачі виходять зі своїх облікових записів або вимикають свої браузери.

      • Постійні cookie зберігаються увесь час на пристроях Користувачів і активуються, коли Користувач повторно відвідує Веб-сайт, який створив ці файли cookie. Кожний постійний файл cookie залишається на пристрої протягом часу, зазначеного в налаштуваннях файлів cookie, або поки він не буде видалений вручну Користувачем за допомогою меню браузера або безпосередньо з системної папки, в якій файли cookie зберігаються браузером.

      • Браузер може бути налаштований таким чином, що відображатиме відповідний запит перед кожним збереженням файлів cookie. Користувачі також можуть повністю заборонити використання файлів cookie у своїх налаштуваннях браузера. У зв’язку з цим Користувачі мають право приймати рішення про надання файлам cookie доступу до свого комп’ютера через попередній вибір у вікні веб-браузера; однак це може повністю або частково перешкоджати правильній роботі Веб-сайту.

      • Для того, щоб ви могли скористатися усіма функціями нашого Веб-сайту, ми рекомендуємо прийняти нашу Політику щодо файлів cookie.

  • Прикінцеві положення
      • Ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення того, щоб цей документ відображав всю найважливішу інформацію про конфіденційність Користувачів Веб-сайту. Проте можуть існувати ситуації, коли кількість зібраної інформації та способи її обробки можуть дещо відрізнятися від тих, що описані в Політиці конфіденційності. Вказані вище ситуації не вплинуть на безпеку ваших даних.

      • Порушення правил, описаних у цій Політиці конфіденційності, не може бути підставою для будь-яких претензій до Організатора Програми, за винятком випадків, коли така відповідальність виникає з підстав, передбачених чинним законодавством.

      • Посилання, реклама та переадресація на інші веб-сайти, розміщені на нашому Веб-сайті, можуть підпадати під дію інших правил безпеки та інших політик конфіденційності, які не залежать від Організатора Програми.

      • Користуючись нашим Веб-сайтом, Ви погоджуєтеся з правилами, викладеними в цьому документі.

      • Ця Політика конфіденційності оновлена 1 жовтня 2017 року. Усі оновлення, зміни та доповнення до цієї Політики конфіденційності будуть опубліковані на цій сторінці.